“Uniți pentru viață!”- campanie de donare de sânge, organizată de ASCOR Sibiu

Astăzi a debutat cea de-a treia ediție a campaniei naționale de donare de sânge, organizată de Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români. Aceasta se va desfășura timp de două săptămâni, până în 14 noiembrie.

Campania de donare de sânge intitulată „Uniți pentru viață!” este încurajată și organizată de ASCOR Sibiu alături de celelalte filiale la nivel național (București, Cluj, Iași, Arad, Oradea, Alba-Iulia, Constanța, Târgu-Jiu,Craiova). Invitația se adresează tuturor celor care doresc să fie alături de cei aflați în nevoie prin timpul și curajul de a dona sânge.
“Donarea de sânge are beneficii atât pentru cei din jur, salvând vieți, cât și pentru sănătatea noastră, trupească și sufletească, făcându-ne astfel <mâinile iubirii milostive ale lui Dumnezeu>”, arată organizatorii.
Doritorii sunt aşteptaţi zilnic la Centrul de Transfuzie Sanguină din Sibiu, din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe (Bulevardul Corneliu Coposu), sau la centrele de transfuzie din oraşele unde aceștia locuiesc.
Pentru mai multe detalii privind campania sau condiţiile de donare, se poate contacta ASCOR Sibiu pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/asociatiaascorsibiu) sau la numărul de telefon 0799 123 841.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *